Ik kan je ondersteunen in verandering

Individuele coaching

De persoonlijke coaching die ik als kamergeleerd kan geven gaat over hoe alles binnenstebuiten is gekeerd. De nood naar meer wijsheid is hierbij essentieel om balans te vinden in je leven. Iedereen ontwikkeld wel een vorm van wijsheid, hoe je dat als een hefboom kan gebruiken is wat ik je wil bieden. Het gaat over vanuit je intuïtie dat te ontwikkelen wat voor jou contra-intuïtief is.

Op maat gemaakt

Mijn begeleiding is persoonlijk voor jou.

€50 per sessie

Per sessie, exclusief BTW.

60 min/sessie

Een persoonlijke begeleidingssessie duurt 60 minuten.

Waar we beginnen

Het begint met je persoonlijkheidstypes voor wijsheid te vinden. Binnen de ontwikkelings- psychologie zijn persoonlijkheidstypes een veel gebruikt begrip, toch rond wijsheid blijft het vaag. Binnen het domein waarvan ikzelf kom was het zelfs een taboe: Artificiële Intelligentie (AI). Het vroeg een enorm persoonlijk ontwikkelingspad, van onderzoek rond hoger-orde AI, naar ontwikkelen van platform voor collectieve intelligentie, om uiteindelijk te ontdekken hoe dit dieper persoonlijke psychologische ontwikkeling ondersteunt. Via dit authentiek pad is me een inzicht gekomen dat nu toelaat om mensen op een eenvoudige manier naar een rijkere wijsheid te begeleiden.

Een afzonderlijke artikel over structurele wijsheid geef meer diepgang. Het model zit diep verankerd in cognitieve wetenschappen en berust op een “systeem van creatie” waarrond ik een doctoraat haalde. Om zinvol te zijn zonder al de detail te kennen werd het systeem hertaald in een ander artikel waar de vier wijsheid-types in heldere taal uitleg wordt. die hier in een schema vermeld staan:

De vier wijsheid-types

01. Zijner
Tussen hemel en aarde
Architype
de boer(aarde) de monik(hemel)
Kenmerken
Eenzaam, hard en nobel
A-typisch
De butler (sociale zijner)
02. Voeler
Rond macht en waarde
Architype
de bediende (waarde) de baas (macht)
Kenmerken
aanwezig, hefboom en moraliteit
A-typisch
wetenschapper (materiële voeler)
03. Denker
Creëren en mediëren
Architype
De leraar (mediëren) De ontwikkelaar (creëren)
Kenmerken
Centraal, diepgaand en inspirerend
A-typisch
De kunstenaar (intuitive denker)
04. Doener
Kort en lange termijn
Architype
De ondernemer (lang) De verkoper (kort)
Kenmerken
Meerwaarde, vloeiend en weelderigheid
A-typisch
De weldoener (altruistische doener)

Praktisch

Tijdens een intakegesprek gaan we samen opzoek wat juist jouw wijsheid-type is en hoe je tegenover de andere types staat. Het doel is een gesprek in een omgeving die je stimuleert om diep met jezelf te verbinden. Reken hiervoor één uur uit en de prijs is 50€. De opzet is om snel zelfstandig verder te kunnen. Indien deze ontwikkeling vraagt om een transformatie van de systemen waarin je leeft, kunnen mijn andere diensten relevant zijn.

Wil je gecoacht worden?