Warning: The magic method Vc_Manager::__wakeup() must have public visibility in /customers/5/e/c/mixel.be/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-manager.php on line 203 Voor individuen – De kamergeleerde

Ik kan je ondersteunen in verandering

Individuele coaching

In een complexe wereld lijken we de balans vaak kwijt en voelen we ons overweldigd door het onbekende. Toch bezit iedereen een bepaalde vorm van wijsheid die je als hefboom kan gebruiken in onbekende situaties.

De Kamergeleerde helpt je via een hands-on framework om vanuit je intuïtie balans te creëren in wat voor jou contra-intuïtief is.

Wat je mag verwachten:

De individuele sessies zijn ontworpen om je te helpen ontdekken …

  • wat jouw wijsheidstype is
  • wat jouw sterktes en zwaktes zijn
  • hoe je type zich verhoudt tot andere types
  • en hoe je die kennis kan vertalen naar wijsheid.

Elke sessie duurt ongeveer een uur en vindt plaats in een omgeving die je uitnodigt om diep met jezelf te verbinden.

Op het einde beschik je over een geïndividualiseerd framework waarmee je zelfstandig aan de slag kan in je dagelijkse leven. Tools van onschatbare waarde in een steeds complexere wereld en dat alles voor slechts 149 euro (excl. btw).

Op maat gemaakt

Mijn begeleiding is persoonlijk voor jou.

60 min/sessie

Een persoonlijke begeleidingssessie duurt 60 minuten.

€149 per sessie

Per sessie, exclusief BTW.

Zijner, Voeler, Denker of Doener?

Persoonlijkheidstypes zijn een veel gebruikt begrip binnen de ontwikkelingspsychologie. Toch rond wijsheid blijft het vaak stil. Op basis van mijn eigen wetenschappelijk onderzoek en ervaring binnen de wereld van artificiële intelligentie (AI) reik ik je een authentiek framework aan om op een efficiënte manier tot een rijkere wijsheid te komen.

Concreet werken we rond 4 wijsheidstypes: de zijner, voeler, denker en doener. Wil je daar graag meer over weten? Lees dan zeker het verdiepend artikel over de verschillende types!

Zijner

Ziener

Voeler

Denker

Interesse in mindset coaching voor teams, organisaties of systemen? Ook daar kan de Kamergeleerde je bij helpen!