Warning: The magic method Vc_Manager::__wakeup() must have public visibility in /customers/5/e/c/mixel.be/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-manager.php on line 203 Voor teams – De kamergeleerde

Ik heb je bij verandering

Coaching voor teams

Mijn aanpak

Succesvolle teams steunen op twee pilaren: continue verbetering en innovatie. Het eerste is wel bekend in het kader van zelfsturende teams en de nieuwe manier van werken. Innovatie stimuleer je dan weer door meer bewustwording te creëren en je activiteiten binnen een groter geheel te zien.

Dat laatste wordt vaak opgelegd en top-down geïntroduceerd binnen teams. Als Kamergeleerde toon ik hoe enerzijds teams innovatie kunnen incorporeren in hun werking, en anderzijds hoe organisaties dat kunnen loslaten.

Deze vorm van teamcoaching kan zowel voor kleinere organisaties – waar er geen onderscheid is tussen het team en de organisatie – als voor grotere bedrijven.

Is team coaching iets voor jou?

Duur

3 uur

Aantal deelnemers

Voor teams van 10 tot 20 deelnemers

Prijs

1.957 euro (excl. btw)

Locatie

Nader te bepalen

Inhoud

Het doel is om continue innovatie te leren benaderen als een relatief losstaand gegeven. We gaan samen aan de slag door het collectief bewustzijn van het team naar boven te brengen in een 4-delige workshop:

  1. Leren navigeren met spanning op een diepgaande en veilige manier. Hiervoor oefenen we collectief de eigenschap van afstand en nabijheid.
  2. Een holistisch kader ontwikkelen via de archetypische metafoor. Deelnemers ontdekken hoe metaforen de taal zijn voor het onbekende, als je dit met de nodige technische discipline ontwikkeld. We leggen de koppeling tussen customer experience, employee experience en stakeholder experience.
  3. Inzoomen op de operationele complexiteit. We ontdekken hoe het abstracte kader tussen spanning en metafoor ontwikkeld wordt aan de bron. In deze derde fase stapt het team in hun kracht.
  4. Het volle potentieel verkennen. We gebruiken het holistische kader om te zien waar de zaadjes voor de continue innovatie kunnen landen en hoe teamleden die zaadjes op de juiste manier kunnen helpen groeien.

De volledige workshop duurt ongeveer een halve dag en geeft het team de tools om zinvol aan continue innovatie te kunnen doen. Indien gewenst door de deelnemers, is een follow-up meeting zeker mogelijk.

Heb ik je interesse gewekt?